Tæt trafik i Aalborg i uge 26 på grund af DGI Landsstævne

Aalborg by modtager i uge 26 op mod 100.000 gæster i byen på grund af DGI Landsstævne. Mange skoler, haller, åbne pladser og idrætsanlæg i byen tages i anvendelse til idrætsudøvelse, overnatning og bespisning. Der forventes i den forbindelse trafikale udfordringer - primært i dagene onsdag den 28. juni til og med lørdag den 1. juli. 

Flere veje afspærres i midtbyen, hvor landsstævnet foregår. Der indsættes ekstra busser på alle centrale linjer i byen og etableres ekstra parkeringsmuligheder udenfor midtbyen, hvorfra der indsættes shuttlebusser. Der forventes imidlertid fortsat et mindre trafikalt kaos på grund af de store menneskemængder i byen.

Dette får betydning for de flextaxaer, som transporterer patienter siddende til sygehusbehandling samt regionens liggende ikke-akutte transporter. Selvom der tages alle mulige forholdsregler og lægges ekstra køretid på transporterne, kan det ikke forudsiges, hvordan trafikken vil glide. Der må derfor forventes forlænget transporttid i væsentlig grad for patienterne.

Ovenstående gælder primært i tidsrummet onsdag den 28/6-17 fra kl. ca. 15 og til lørdag den 1/7-17 kl. 24.  

Så har du en tid til undersøgelse eller behandling på hospitalet, det være sig Aalborg Universitetshospital Nord eller Syd, Tværfagligt Smertecenter i Nybrosgade, Høreklinikken eller andre afdelinger på Havrevangen, eller Palliativt Team og Hospice på Kastetvej, så kør hjemmefra i rigtig god tid. Det gælder også dig, der bor i Aalborgs centrum og skal ud af byen til behandling på andre af regionens hospitaler.

I folderen i boksen til højre (eller herunder på mobilenheder) kan du læse mere om DGI’s landsstævne. Du kan blandt andet se de områder i Aalborgs centrum, hvor trafikken vil være mest påvirket.

Opdateret