Forskningens Døgn blev stort tilløbsstykke

Forhallen i Medicinerhuset var proppet til bristepunktet, da videbegærlige børn og forældre i lørdags kiggede forbi til Forskningens Døgn. Her præsenterede hospitalets forskergrupper eksempler på deres forskning gennem sjove og lærerige aktiviteter.

Arrangementet viste sig at være et kæmpe tilløbsstykke, og i løbet af de fire timer, løjerne varede, blev langt over 1.000 børn og voksne klogere på, hvordan kroppen med fascinerende og avancerede funktioner sørger for at give os alle ”superkræfter”, som for eksempel evnen til at tænke, se, høre, føle og smage.

De mindste børn benyttede også lejligheden til at tage deres bamse en tur forbi Bamsehospitalet. Her stod de frivillige bamselæger klar til at konsultere plyshunde og frottékaniner. Et tilbud der var så populært, at køen til at blive behandlet på et tidspunkt var langt over 100 bamser.

Vi har samlet nogle stemningsbilleder fra dagen, som kan ses herunder.

Planlægningsgruppen takker de mange gæster, som valgte at kigge forbi, men også de mange forskere, som stillede op og viste deres arbejde frem, og som var med til at gøre det til en sjov og lærerig dag i forskningens tegn.

Opdateret