Klinikchef for Klinik Anæstesi er ansat

Henrik Imer Nielsen er ansat som klinikchef for Klinik Anæstesi. Dermed er alle klinikchefstillinger i den nye organisation på universitetshospitalet på plads.

Henrik Imer Nielsen kommer fra stillingen som konstitueret centersouchef i Anæstesi-, Børne- og Kirurgicentret, hvor han har været siden december 2011. 

Vi har valgt Henrik Imer Nielsen ud fra et stærkt felt af kompetente ansøgere. Vi kender ham som dynamisk og samarbejdsorienteret og vi ved, at han vil støtte områdets fortsatte udvikling. Han og den øvrige klinikledelse udgør et stærkt hold, ligesom de syv øvrige klinikledelser, og jeg ser frem til, at den nye organisation træder i kraft ved årsskiftet, siger direktør Jens Ole Skov. 

Henrik Imer Nielsen er uddannet cand. scient. adm. fra Aalborg Universitet og har tidligere blandt andet været konstitueret kontorchef for Anæstesien fra juni 2010 til januar 2011. Henrik Imer Nielsen har desuden været ansat i Regionshuset, Region Nordjylland, både som specialkonsulent og som AC-fuldmægtig, hvor han har arbejdet med sundhedsøkonomi. 

Yderligere informationer

Fremtidens ledelsesmæssige organisation på Aalborg Sygehus (som pr.1. januar 2013 skifter navn til Aalborg Universitetshospital): 

Fra 1. januar 2013 organiseres universitetshospitalet og regionens øvrige sygehus i en række klinikker, der hver indeholder en række specialer og plejeområder. Det sker med det formål at sætte fokus på bedre sammenhængende patientforløb. Visionen for sygehusvæsenet i Nordjylland er at blive de bedste til at skabe sammenhængende og effektive patientforløb, så alle patienter oplever, at deres samlede patientforløb hænger sammen, og at hver kontakt med sygehusvæsenet har værdi. 

På Aalborg Universitetshospital er nedenstående i september 2012 ansat som klinikchefer: 

Klinik Akut: Nils Lauge Johannesen.
Nils Lauge Johannesen er pt. ledende overlæge i Karkirurgisk Afdeling. 

Klinik Kirurgi - Onkologi: Per Gandrup.
Per Gandrup er pt. ledende overlæge i FBE Kirurgi Syd. 

Klinik Medicin: Uffe Niebuhr.
Uffe Niebuhr er pt. centerchef i Medicinsk Center. 

Klinik Hoved-Orto: Odd Ravlo.
Odd Ravlo er pt. projektleder på projekt ”Optimering af driften på OP” på Sygehus Syd. 

Klinik Hjerte-Lunge: Carl-Otto Gøtzsche.
Carl-Otto Gøtszche er pt. centerchef i Hoved-Orto-Hjertecenter. 

Klinik Nord: Anne Dorthe Bjerrum.
Anne Dorthe Bjerrum er pt. oversygeplejerske i Kardiologisk Afdeling. 

Klinik Lab. og Billeddiagnostik: Jan Nielsen.
Jan Nielsen er pt. centerchef i Kræft- og Diagnostikcenter. 

Derudover består den nye organisation af serviceblokken, som udgøres af Centralkøkkenet, Rengørings- og serviceafdelingen, Teknisk Afdeling og Logistikafdelingen (portørerne) samt Administrationen. 

Klinikcheferne udgør fra 1. januar 2013 sammen med Hospitalsledelsen (den nu værende sygehusledelse) og forskningschef Lars Hvilsted Rasmussen Den Udvidede Hospitalsledelse. 

Opdateret