Raske forsøgspersoner søges

Er du over 18 år, rask og uden kroniske smerter, kan du hjælpe os med finde ud af, om Parkinsonpatienter ændrer opfattelse af berøring og smerte.

Vi vil undersøge, hvordan du opfatter berøring og smerte på underarme, fødder og nakke. Du mærker mild til moderat smerte, men smerten/ubehaget ophører, når forsøget afbrydes. Forsøget undersøger også for forskellige stoffer i blodet vha. en blodprøve, og endvidere foretages en MR scanning, hvor der undersøges et bestemt område i hjernen. 

Dine resultater vil blive sammenlignet med tilsvarende tests udført på Parkinsonpatienter, idet vi ønsker at undersøge, om Parkinsonpatienter har ændret opfattelse af berøring og smerte. 

Du skal deltage i en forsøgssession, som varer omkring 2 timer og 50 minutter og som foregår på Neurologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital, og Neuroradiologisk Afdeling i forbindelse med MR scanningen. 

Du modtager kr. 150 pr. time som betaling for din deltagelse i forsøget. Beløbet er skattepligtigt og bliver derfor indrapporteret til Skat som B-indkomst. 

Du kan deltage i forsøget, hvis du opfylder følgende kriterier: 
- Kvinde eller mand på ≥18 år 
- Rask og har ingen kroniske smerter 
- Ingen nerveskade 
- Normal kognitiv funktion 

Læs mere om projektet på denne pdf, hvor du også kan se, hvordan du tilmelder dig.

 

Opdateret